Referanser

Jeg har bakgrunn fra ulike salgsleder roller i flere ulike foretak. De de siste årene har jeg jobbet som salgssjef i Nordic Choice Hotel og jeg har opparbeidet meg meget god kompetanse og leverer meget gode resultatet, men jakter stadig på læring, utvikling og enda bedre resultater for meg og mitt team. Det har vært utfordrende å finne rette coach, og rette konsept for meg. Jeg har i år levert best i mitt team og pr 01. Juni ligger på target i forhold til mitt årsbudsjett på 30 millioner. Det er derfor en stor glede for meg å ha funnet en person og et konsept som utfordrer og skolerer meg til å levere enda bedre resultater for meg og mitt team. Dette er salgsledelse satt i system. Jeg anbefaler Nordic Business Academy/Bestselgerskolen for alle som vil optimere resultatene og kundetilfredsheten. Er du kresen på innhold og har hørt det meste før, kan jeg garantere deg et nytt og høyere nivå.

Margrethe Nagy

Salgssjef, Sales Manager , Scandic

Prosessen med å finne en salgscoach til meg selv var lang, men valget falt til slutt på Kay Egil Ellingsen og bestselgerskolen. I 6 dager fordelt på tre månader blev jeg tilsammens med åtta andra ivrige deltagere coachade i ferdighetshjulets 24 ferdigheter. Mina resultater etter kursen har varit helt outstanding. Jag bokar flera möten och closar flera avtaler än någon gång tidigare. Jag tänkte för mig selv häromdagen vad är det som gör att jag lykkas så mycket bättre nu? Självklart!!! jag brukar ju det jag har lärt mig, det vill säga alla salgets 24 faser ti ulike situasjoner og personligheter jag möter. Kay sin pedagogiska emne, humor, erfarenhet, galskap och viljan till att lära ut hur man lykkas är unik. Den må upplevas för att förstå.. Tack Kay för att du har hjälpt mig till mera succe på jobb og privat.

Peter Adolfsson

Key Acount Manager, Resurs Bank

Av alle kurs jeg har vært på er Business Coach kurset hos Bestselgerskolen desidert det mest lærerike kurset jeg har deltatt på. Det var motiverende med faglig dyktige kursholdere som er flinke til å lære fra seg. Kursleder Kay Ellingsen er en engasjerende kursholder som sørger for at man reiser hjem etter hver kursdag med mye nyttig kunnskap. Kurset inneholder en stor del praktisk trening hvor man danner et godt grunnlag for en positiv og varig utvikling. Kursets dokumentasjon inneholder 4 bøker spekket med all relevant informasjon for salg/service og ledelse.

Audun Johnsen

Avdelingsleder, Kontorland

I min karriere har jeg vært innom flere salgskurs hvor dette er klart det beste kurset! Dette er ikke et basic salgskurs som lærer deg om salgssamtalen. Dette er adferdspsykologi og kunsten om hvordan tilnærme seg ulike personligheter. I tillegg har jeg lært meg selv å kjenne enda bedre! Kurset er engasjerende, inspirerende, og svært lærerikt. Teorien er konkret, og med mange gode eksempler vi alle kan relatere oss til. Det er mye praktisk trening på kurssamlingene, og vi blir ofte utfordret og dratt ut av egen komfortsone, noe som er veldig lærerikt! Anbefales!

Siv Schøning

Salgssjef, Smart Media AS

Jeg kan absolutt anbefale kurset for alle innenfor salg som ønsker å forbedre sine resultater. Kurset var virkelig en «eye-opner» og har gitt meg ny kunnskap om hvordan jeg best kan tilpasse meg mine kunder og hjelpe de til å kjøpe. Kursholderne var svært profesjonelle og veldig inspirerende!

Petter Bjerkeli

Salgssjef, Novotek AS

Tilbakemelding Business Coach kurs
Jeg vil med dette takke Kay Ellingsen for et fantastisk innholdsrikt og profesjonelt Business Coach kurs. Innehold i kurset er varierende, og gir deg en meget god forståelse av hva strukturert og effektiv arbeidsmetodikk er. Jeg har fått en veldig god forståelse av hva kommunikasjon innen salg, service og ledelse virkelig er, og hvordan dette mest effektivt brukes i praksis. noe jeg kan bruke internt her hos oss, og ute blant kunder. Kan bekrefte at jeg opptrer mye tryggere, målrettet og effektivt ute blant kunder, som igjen gir fornøyde kunder. Kay Ellingsen er som instruktør en meget levende, kunnskapsrik og engasjert kar. Takk

Ronny Ringnes

Bilglassgruppene